Kamma haret med fingrarna

Min systerdotter älskar särskilt att leka med hår, du kan stroke henne för dagar, borsta henne och få henne upp. Det absorberas så, att om du behöver se det perfekt, kan du lägga en flätad sex gånger, varje gång du lägger till hårtillbehör till den eller klistrar på den. Jag längtar verkligen på skolprestationer och organiserar dem. Hennes senaste skapelse, Ksiażniczki Jartownisi, gammal och original, och hon var tvungen att ha en perfekt frisyr och klänning. I början försvann min mor henne med några flätor med bågar kopplade till dem. Då sa den här vackra tjejen nej, nej, och fortfarande inte en gång. Jag väntar långt borta på platser ... och så började det. Fyrtiofem minuter överklockning och modellering. Hon såg fantastiskt ut som en stor prinsessa. Och när hon är med prinsessorna, ändrade hon sig ganska snabbt. Inte till den sista, det har varit nästan två timmar sedan starten av showen. Oväntat ... ändrade helt visionen, medan det i hennes tal inte var mycket mer. "Jag tycker inte om det, eftersom jag inte minns prinsessan, vilken är hennes underordnad". Hon lånade en ny frisyr, bundet håret i en fylld coca's hud. För, som det skapades ovan, har vi nu färdighet att klippa håret, sista gången det gick väldigt snabbt. Hennes mamma, från någon sida av mig, från de följande och tjugo ögonblicken gjordes.

Dr Farin ManDr Farin Man. Effektiva bantningspiller

Jag rekommenderar bubu-butikshårklipp