Haret ar uppe

Min systerdotter tycker särskilt om att leka med hår, du kan slå henne i timmar och borsta henne också. Hon är verkligen involverad i detta, att om hon vill göra hela utseendet vackert kan hon lägga en flät fem gånger, hela tiden lägga hårtillbehör på dem eller pinnar på dem. Han älskar mest skolföreställningar och organiserar sig för dem. Hennes slutliga skapelse, Książniczki Jartownisi, gammal och original, krävde en perfekt frisyr och klänning. I början försvann min mor henne med ett par flätor med band som var fästade på dem. Senare sa den här charmiga lilla tjejen nej, nej, och inte en gång till. Jag skulle bättre se lockigt hår ... och det började. Fyrtiofem minuters filmning och skrivning. Hon såg aristokratisk ut som en viktig prinsessa. Först när hon går med prinsessorna ändrade hon sig tillräckligt snabbt. Utan att bry sig om det sista, har cirka två timmar gått från början av installationen till skådespelet. Oväntat .... helt förändrade utsikten, och i hennes stil gick det lite mer "nej, jag gillar inte, jag påminner mig inte om en aristokrat som är långt ifrån gynnsam". Hon uppfann en ny frisyr, ordnade hår i frågan om lös kokain. Eftersom, som jag skrev tidigare, har vi redan erfarenhet av att göra håret så att den sista samtidigt gick särskilt snabbt. Hennes mamma från någon sida av det nya jag var extraordinär om några ögonblick.

Här hittar vi hårnålar