Har som tuggummi

Min syster älskar särskilt att leka med hår, du kan slå henne i timmar och kamma henne också. Hon är ordentligt inblandad, som vill göra allt ser perfekt ut, hon kan förbättra en flätad sex gånger, alltid sätta hårbågar på dem eller pinnar på dem. De mest kära skolans föreställningar och samla till dem. Hennes senaste roll som Queen of Scarecrows var kul och jag skulle vilja ha en perfekt frisyr och klädsel. I början spred min mamma ett dussin flätor med bågar placerade i dem. Då sa den här vackra elvaåringen nej nej, och igen, inte en gång. Jag väntar bättre i lägenheterna .... ja det började. Tid för förvaltning utöver deras modellering. Hon såg fantastiskt ut som en riktig prinsessa. Men som det händer med prinsessorna, ändrade hon sig ganska snabbt. Inte påverka det faktum att mer än två timmar har gått sedan starten av bildningen. Oväntat ... förändrade helt visionen, och i sitt tal lät det ett par mer som "nej, jag gillar inte, jag påminner mig inte om en aristokrat, som är hennes underordnade". Hon uppfann en ny frisyr, fastnade håret som en fylld coca. För, som hon sa tidigare, kan vi nu polera håret, och den här gången var det särskilt effektivt. Hennes mamma, vid sidan av min sida, var dessutom tjugo minuter från varandra.

Hårnålar för tjejer